Όχι δεν είναι κάποιο νέο Social Network από τη Google!(πχ. Orkut, που κάνει θραύση κυρίως στη Βραζιλία), αλλά ένα site το οποίο σου επιτέπει να αυξήσεις το traffic της ιστοσελίδας σου προσθέτοντας του social χαρακτηριστικά(features)!!

Με λίγα λόγια ο καθένας θα μπορεί να προσθέσει στο website του social applications και gadgets- δημιουργίες είτε της Google είτε εξωτερικών developers (τύπου facebook applications)-επιπλέον οι επισκέπτες του website θα μπορούν να “φέρουν” τους φίλους τους από άλλα social networks(facebook, bebo) και να γίνει το όλο interaction στο site αυτό!

Το σημαντικότερο πάντως είναι δεν χρειάζονται γνώσεις προγραμματισμού για να πραγματοποιηθούν όλα τα παραπάνω, παρά μόνο Copy- Paste μικρών κομματιών κώδικα (code snippets)! Tα υπόλοιπα θα τα κάνει το Google Friend Connect!

Έτσι λοιπόν όταν κάποιος συνδεθεί σε μια ιστοσελίδα, συνδέεται απευθείας και με τους ήδη χρήστες της ιστοσελίδας και μπορεί να προσκαλέσει φίλους από άλλα social networks! Eπιπλέον, ένα post στο message wall του προφίλ κάποιου εμφανιζεται απευθείας από πολλά άτομα σε διαφορετικά social networks!!

Απίστευτη λοιπόν θα είναι η ταχύτητα μετάδοσης πληροφοριών αλλά και το traffic της σελίδας!

Για να δούμε …