Πάει και ο ΟΤΕ… Αυτό ήταν… Η ιστορία θα δείξει αν ήταν τελικά καλή η κακή η κίνηση, αν και οι μόνοι που βλέπω ότι παραπονιούνται είναι αυτοί που δούλευαν μέσα και η αντιπολίτευση. Οι πρώτοι προφανώς βλέπουν τον κίνδυνο του Ιδιωτικού Υπαλλήλου να έρχεται.. Τέλος πια στις αναπαυτικές καρέκλες χωρίς να κάνουμε τίποτα και να πληρώνει ο Ελληνικός λαός, τέρμα τα βίσματα, τέρμα οι μίζες κτλ. Εχθές κιόλας μιλούσα με έναν απλό πολίτη και μου έλεγε χαρακτηριστικά:

“Επιτέλους! Να δούμε και μια άσπρη μέρα. Εγώ για να βάλουν τηλέφωνο στο σπίτι μου πλήρωσα το 1983 4.000 δρχ που ήταν η αίτηση και άλλες 50.000 σε μίζες! Συνολικά 2 μισθούς δηλαδή για τότε!”

Τελικά νομίζω τον απλό πολίτη δεν τον ενδιαφέρει ποιος έχει τον ΟΤΕ και ποιος το management, εάν ο πρόεδρος είναι Έλληνας ή Γερμανός, αν έχουμε το 25% ή το 100%, αν η forthent είναι Ελληνική ή Αραβική κτλ! Τον ενδιαφέρει ο πάροχος που έχει επιλέξει να τον εξυπηρετεί χωρίς καθυστερήσεις και γραφειοκρατία και τα τιμολόγια να φτάσουν επιτέλους τα Ευρωπαϊκά και να συμβαδίζουν αναλογικά με τους μισθούς τους.

Νομίζετε ότι αν έρθει μια εταιρία από την Μαδαγασκάρη και πουλήσει φωνή και ιντερνετ στη μισή τιμή, ο Έλληνας θα ψωνίζει από τον ΟΤΕ επειδή έχει Έλληνα διευθύνων σύμβουλο ή επειδή το management το έχει το δημόσιο???? Μα αυτό είναι που θέλει να αποφύγει! Πλέον η λέξη δημόσιο είναι συνώνυμη με τις λέξεις ταλαιπωρία, ουρές κτλ!

Τι πάθαμε που δώσαμε το αεροδρόμιο στους Γερμανούς? Τίποτα! Το είχαμε στην ώρα του και ακόμα και σήμερα είναι σαν να φτιάχτηκε εχθές. Είναι πάντα πεντακάθαρο, ποτέ δεν έχω δει μια αφίσα κολλημένη σε τοίχο, ούτε γραμμένο κάτι με σπρέϊ.

Φαντάζεστε να ήταν του δημοσίου, να πηγαίναμε στο check in και να μας έλεγαν να ανεβούμε πρώτα στον τρίτο για πρωτόκολλο? :)