Πολλοί  έχουν την περιέργεια και θα ήθελαν να γνωρίζουν πως γίνονται μερικα απο τα καλύτερα εφε ή οι πιο βασικές διορθώσεις στις φωτογραφίες  μέσω photoshop. Δέν ξέρουν  ομως να χειρίζονται όλοι αυτό το πρόγραμμα, και μαλιστα τοσο καλά .

Γνωρίζοντας απλά τί κάνουν τα εργαλεία του Photoshop και παρακολουθόντας τα video tutorials σε αυτο το Kαταπληκτικό ελληνικό ( επιτέλους) site μπορείτε  να καταφέρετε  και χωρίς πολύ κόπο τη δική σας photo manipulation ( δηλ. να “μεταχείριστείτε – διαχειριστείτε”  τις φωτογραφίες σας ) όπως δεν είχατε φανταστεί !

Με λίγες κινήσεις τα κοκκινα μάτια απο τις αγαπημένες σας φωτογραφίες εξαφανίζονται, και τα κίτρινα δοντάκια του παππού ασπρίζουν και πάλι!

Ο “αφηγητής” με άμεσο τρόπο χωρις δύσκολους όρους και μάλιστα κάποιες φορές με χιούμορ,  εξηγεί απλά και κατανοητά τα βήματα μέσω βίντεο κάθε φορά , ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Σε αυτό το site θα βρείτε ακόμη tutorials για πιο …προχωρημένους , για το illustrator, after effects, lightroom, καθώς και μικρά μυστικά του ιντερνετ.

Χρειαζόταν ενα τετοιο site στη γλώσσα μας.

Επισκεφθείτε το στη διεύθυνση http://www.elislasop.com/