Δελτίο Τύπου: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Η TopHost έβγαλε online τα νέα πακέτα Dedicated Servers, σχεδιασμένα για υψηλές αποδόσεις, γρήγορη ανταπόκριση και με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.
Η πολύ καλή ταχύτητα, το SLA network uptime guarantee έως και 99,99% και το unmetered traffic είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν όλα τα πακέτα πολύ ελκυστικά για υψηλές απαιτήσεις.

Τα νέα πακέτα Dedicated Servers έρχονται σε τρεις βασικές κατηγοριοποιήσεις, ενώ κάθε μία διαθέτει πολλαπλές επιλογές servers. Το Standard Servers Pack είναι το πρώτο πακέτο με τιμήαπό 59€/μήνα. Πρόκειται για servers με CPU τεχνολογίας Intel® Quad Core, μνήμη 8GB-12GB DDR3, Unlimited Δωρεάν Traffic και 100GB δωρεάν Backup Space.

Οι τιμές των servers στο Advanced& Premium Servers Pack, ξεκινούν από 99euro/μήνα, με μεγάλο SLA Uptime Guarantee, ιδανικό για sites που απαιτούν ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και αξιοπιστία. Οι servers παρέχονται με Quad Core Intel Xeon ή AMD Opteron, με SATA σκληρούς δίσκους σε RAID Arrays και δωρεάν μέχρι 5 dedicated IPs.

Τα πολλαπλά χαρακτηριστικά των Dedicated Servers της TopHost παρέχουν στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να έχουν πλήρη root πρόσβαση και να φιλοξενούν τις εφαρμογές και τα sites τους σε αξιόπιστους servers με μεγάλο response rate σε χαμηλές τιμές.

Όλοι οι Dedicated Servers της TopHost έρχονται με αρκετές επιλογές εκδόσεων Linux ή Windows, προαιρετική εγκατάσταη Plesk Control Panel και χωρίς κάποια δέσμευση συμβολαίου διαρκείας. Έτσι ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να διακόψει την υπηρεσία οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί.

Περισσότερες πληροφορίες  για τα νέα πακέτα Dedicated Servers μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχετικά με την TopHost.gr
Η TopHost.gr αποτελεί μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο του Web Hosting από το 2004. Στόχος της TopHost.gr είναι να παρέχει στους πελάτες της ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες Web Hosting, Dedicated Servers, Resellers Hosting και κατοχύρωσης domain names. Στην ομάδα της TopHost.gr απασχολούνται νέοι, εκπαιδευμένοι επαγγελματίες με δημιουργικότητα και πάθος, που εργάζονται δίνοντας έμφαση στην άψογη εξυπηρέτηση και extreme υποστήριξη των πελατών της! Website: www.tophost.gr Email:info@tophost.gr Τηλ. Επικοινωνίας: 801-100-HOST (4678)