Αποκτήστε από το Papaki.gr μόνο με 1€, το .EU domain που επιθυμείτε για ένα έτος μαζί με Δωρεάν Hosting για πάντα (για όσο ανανεώνετε το domain σας στο Papaki.gr)! Ο κωδικός προσφοράς είναι “1euro”

Η τιμή του 1€ ισχύει για όσα .EU domains επιλέξετε να κατοχυρώσετε και για τις πρώτες 2000 κατοχυρώσεις .eu domains που θα γίνουν στο Papaki.

Για κάθε .EU domain που επιλέξετε μπορείτε να παραγγείλετε εντελώς Δωρεάν το πακέτο Web Hosting Basic, για να αποκτήσετε δωρεάν φιλοξενία για πάντα, για καθένα από τα eu domains που θα κατοχυρώσετε (ισχύει για όσο ανανεώνετε τα domains σας στο Papaki.gr)!

Με το .EU domain σας και το Δωρεάν Hosting, μπορείτε:
1. Να αποκτήσετε δωρεάν το δικό σας προσωπικό email της μορφής info@mydomain.eu
2. Να ανεβάσετε το δικό σας site
3. Να χρησιμοποιήσετε δικτυακές εφαρμογές, όπως Blogger και Google Apps, κάτω από το δικό σας .EU domain, με τη νέα Υπηρεσία DNS hosting
4. Να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Web-Forward, ώστε το κύριο domain σας (.GR, .COM κτλ.) να ανοίγει και με το .EU domain

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήστε τον κωδικό “1euro” στο πρώτο βήμα της παραγγελίας σας! Η προσφορά ισχύει για λίγες ημέρες μόνο, έως και την πραγματοποίηση των πρώτων 2000 .EU κατοχυρώσεων.